Cadeau ideeën voor hardlopers

De maand vol gezelligheid en verrassingen is weer begonnen. Tijd voor een creatief cadeau voor die ene hardlopende vriend, vriendin of familielid. En waar maak je een hardloper blijer mee dan met hardloopgear? In dit artikel vind je de meest leuke en creatieve cadeau tips voor hardlopers.

Handschoenen tegen de kou

Aangezien de Decembermaand midden in de winter valt, komen hardloophandschoenen waarschijnlijk wel van pas! Met de de luxe hardloop handschoenen van Nike Dry Element kan de gelukkige ontvanger met warme handen de winter door.

handschoenen kado tip

Bestel de Luxe hardloop handschoenen van Nike Dry Element op BOL.COM >>

Hardloop-oorwarmers

Wie gevoelig is voor kou, zal tijdens het hardlopen in de winter veel last krijgen van koude oren. De oren en het hoofd zitten namelijk altijd onbedekt het meest in de koude wind. Hoe fijn zou het zijn dat dit deel wel ingepakt wordt? Met de Comfort Fleece Oorwarmer los je het probleem van koude oren gelijk op. Deze zachte oorwarmer is speciaal ontworpen voor hardlopers, maar kan ook gebruikt worden tijdens het fietsen, scooter rijden of tijdens de wintersport.

oorwarmers - cadeau hardlopen

Bestel de Comfort Fleece Oorwarmer op BOL.COM >>

Sneeuwketting voor je hardloopschoenen

Creatiever cadeau nodig? Tijdens de winter zijn de straten vaak spekglad. Een mooi handig en origineel cadeau is de sneeuwketting voor om te hardloopschoenen. Met de sneeuwkettingen van Yaktrax loopt de ontvanger van het cadeau gemakkelijk een rondje hard tijdens het vriezen of in de sneeuw.

kado tip hardlopen

Bestel de sneeuwkettingen van Yaktrax op BOL.COM >>

Picolet Genius – Draadloze bluetooth oortjes

Muziek aan en lopen maar! Met de draadloze oortjes van Picolet Genius haal je het beste uit je run, terwijl je lekker naar de leukste nummers op je telefoon luistert. De Picolet Genius oordopjes zijn speciaal ontwikkeld voor hardlopers. De geluidsprestaties zijn geweldig en dankzij de zachte binnenkant blijven de oortjes goed en comfortabel in je oren zitten. Zelfs bij veel beweging.

oordopjes - cadeautip hardlopen

Bestel de draadloze oortjes van Picolet Genius op BOL.COM >>

hardloopvest met verlichting

Veiligheid staat tijdens het hardlopen voorop! Tijdens deze donkere maanden is het belangrijk dat je als hardloper goed zichtbaar bent voor je medeweggebruikers. Met het Goodlux veiligheidsvest ben je met maar liefst 8 krachtige LED lampjes en rondom voorzien van reflecterende banden niet te missen op de weg.

De lampjes op het hardloopvest kunnen op drie gewenste standen  worden gezet, namelijk continue branden, knipperen en snel knipperen.

hardloopvest-lichtjes

Bestel het Goodlux veiligheidsvest op BOL.COM >>

Hardloopboeken

Een cadeau voor hardlopers, maar dan een dat ze gewoon lekker op de bank kunnen gebruiken: een boek over hardlopen. Er zijn erg veel hardloopboeken geschreven, door bekende en minder bekende schrijvers. Wist je bijvoorbeeld dat literair schrijver Abdelkader Benali ook een marathonloper is? Hij schreef er een schitterend boek over. Verder is de bekende Aziatische schrijver Haruki Murakami ook een geoefende runner. Ook de boeken van Annemerel de Jongh zijn erg populair.

Wil je een betere hardloper worden? Daar zijn ook bijzonder veel non-fictie boeken over geschreven. Denk aan de Alles wat je wilt weten over hardlopen en De tien, de halve en de hele; Handboek voor de prestatiegerichte hardloper. Het boek Hardlopen met Power gaat over hardlopen op vermogen; voor de echte cijfertjes-fans.

Meer budget?

Heb je wat meer budget of ben je op zoek naar een cadeau voor een heel speciaal iemand? Je zou dan ook nieuwe hardloopschoenen of een gave smartwatch als cadeau kunnen geven. Voor een overzicht van de door mij best beoordeelde hardloopschoenen of hardloophorloges kun je klikken op de links.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *